CONTACT 2018-07-10T08:53:17+01:00

CONTACT

dsc_0096

Voor een oriënterend gesprek of meer informatie kunt u contact opnemen met mr. Peter Buisman

info@zorglegal.nl

06-38484339

kvk nummer: 64819094

BTW nummer: NL174485980B01

Privacy verklaring
zorgLegal kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van zorgLegal, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van het contactformulier op de website aan zorgLegal verstrekt. De volgende persoonsgegevens worden bij het gebruik van het contactformulier verwerkt: uw naam, uw mailadres en overige gegevens die u zelf aan zorgLegal verstrekt.

Waarom heeft zorgLegal deze gegevens nodig?
zorgLegal verwerkt uw persoonsgegevens om contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt. Daarnaast kan zorgLegal uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht.

Hoe lang worden gegevens bewaard?
zorgLegal bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt of een bestaande overeenkomst wordt beëindigd.

Worden uw gegevens gedeeld?
zorglegal verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar zorgLegal. zorgLegal zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiliging
zorgLegal neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door verzamelde persoonsgegevens, neem dan met zorgLegal op.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht